Wersje kompatybilne
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
'Meatballs'
- 120 g rolled oats (see tip)
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dried green lentils
- 300 g water
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 300 g potatoes, peeled, sliced (5 mm)
- 700 g cauliflower, cut in small florets
- 100 g soya milk
- 50 g olive oil
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
Gravy
- 1 garlic clove
- 40 g onion, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
- 400 g water
- 200 g soy cream
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690.5 kJ / 643.1 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 311.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45min
Vegan Butter
2h
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Potato and Celeriac Gratin
1h 10 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min
Blitva
35min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40 min