Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Savoury Egg Custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach and Potato Soup
-
onions quartered80 g
-
vegetable oil20 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks sliced (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
250 g frozen spinach, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
double cream80 g
-
salt plus extra to taste
-
ground black pepper plus extra to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
797 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min