
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Savoury Egg Custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach and Potato Soup
-
onions quartered80 g
-
vegetable oil20 g
-
celeriac cut in pieces40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks sliced (1 cm)80 g
-
water800 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
double cream80 g
-
salt plus extra to taste
-
ground black pepper plus extra to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191 kcal /
797 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.5 g