Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Eggs and Tuna
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
long grain rice (12-16 minutes cooking time)250 g
-
medium eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
tinned tuna in oil (weight includes oil), drained and flaked200 g
-
olives pitted, whole or chopped (black or green)100 g
-
pickled gherkins sliced15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Creamed Cod
45 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 Std. 15 Min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min