Urządzenia i Akcesoria
Rice Salad with Eggs and Tuna
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
long grain rice (12-16 minutes cooking time)250 g
-
medium eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
tinned tuna in oil (weight includes oil), drained and flaked200 g
-
olives pitted, whole or chopped (black or green)100 g
-
pickled gherkins sliced15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Tuna Pasta
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min