Spring Vegetable Soup with Herb Cubes

Spring Vegetable Soup with Herb Cubes

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Herb Cubes
  • white bread torn in pieces
    2 slices
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • fresh chervil leaves only
    1 bunch
    1 bunch fresh tarragon, leaves only
  • milk
    20 g
  • medium eggs
    3
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
Spring Vegetable Soup
  • carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
    2
  • frozen green peas
    100 g
  • leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
    ½
  • celeriac cut in sticks (1 cm x 4 cm)
    150 g
  • onions quartered
    160 g
  • cherry tomatoes halved
    50 g
  • water
    1200 g
  • soy sauce
    5 g
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • garlic clove crushed
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground white pepper
    1 pinch
  • oil for frying

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259 kcal / 1085 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...