Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
spring onions cut in pieces25 g
-
fresh parsley5 g
-
fresh mint leaves only5 g
-
lemons 1 sliced and thin peelings of skin of ½1 ½
-
couscous100 g
-
water boiling120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
sea bass fillets2
-
olive oil½ tsp
-
water for steaming1000 g
-
tenderstem broccoli150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.8 g
Kalorie
1287 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min