Urządzenia i Akcesoria
Hoisin tofu with brown rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu pressed and cut into squares (5 cm)300 - 400 g
-
hoisin sauce (gluten free)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
brown rice250 g
-
filtered water1000 g
-
broccolini trimmed and cut into thirds190 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
snow peas cut into halves150 g
-
tamari to serve (optional - see Tips)
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1989 kJ /
473.6 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
10.8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Lentil bolognese
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Brown rice salad
40 min