Urządzenia i Akcesoria
Hoisin tofu with brown rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu pressed and cut into squares (5 cm)300 - 400 g
-
hoisin sauce (gluten free)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
brown rice250 g
-
filtered water1000 g
-
broccolini trimmed and cut into thirds190 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
snow peas cut into halves150 g
-
tamari to serve (optional - see Tips)
-
sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1989 kJ /
473.6 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
10.8 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Rendang curry
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Hearty lentil chilli
50 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Steamed Chinese greens
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min