Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and tempeh bobotie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces30 g
-
buttermilk320 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
brown onion cut into quarters50 g
-
olive oil1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
curry powder3 tsp
-
tempeh cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
dried apricots40 g
-
red apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pumpkin cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
lemon juice30 g
-
fruit chutney30 g
-
sultanas50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eggs2
-
dried bay leaves4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
812.8 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
1507.8 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Caribbean curry
40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Pulse and pumpkin curry
30 min