![Pumpkin and tempeh bobotie Pumpkin and tempeh bobotie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA9D6E37-1B9D-44EC-9374-CE0DB96C9123/Derivates/6C70DF3E-1D4C-4970-8DC1-AD1435BA6E55.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces
- 320 g buttermilk
- 1 garlic clove
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 tsp curry powder
- 200 g tempeh, cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g dried apricots
- 1 red apple, peeled, cored and cut into quarters
- 500 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g lemon juice
- 30 g chutney, fruit
- 50 g sultanas
- 1 tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs
- 4 dried bay leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507.8 kJ / 359 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 812.8 mg
Alternatywne przepisy
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Caribbean curry
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Autumn vegetable gratin
50 min