Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and tempeh bobotie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces30 g
-
buttermilk320 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
brown onion cut into quarters50 g
-
olive oil1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
curry powder3 tsp
-
tempeh cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
dried apricots40 g
-
red apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pumpkin cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
lemon juice30 g
-
fruit chutney30 g
-
sultanas50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eggs2
-
dried bay leaves4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
812.8 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
1507.8 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Green goodness soup
10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Rendang curry
30 min
Caribbean curry
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min