Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce

Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce

4.8 562 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    85 g
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
    ½ TL Chiliflocken
  • Miesmuscheln, frisch, gesäubert in der Schale
    1000 g
  • stückige Tomaten
    200 g
  • Weißwein, trocken
    100 g
  • Salz
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 257 kcal / 1076 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...