Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Öl80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut4
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein trocken200 g
-
Katenschinken, gewürfelt200 g
-
Champignons400 g
-
Rinderfond300 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser30 g
-
Speisestärke20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
35 g
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1j 30 menit
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1j 20 menit
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 menit
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2j
Rotwein-Ente mit Feigen
50 menit
Provenzialisches Lammragout
1j 40 menit
Lammkeule alla Romana
2j 15 menit
Kalbsleber venezianisch
40 menit
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1j
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1j
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1j 15 menit
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 menit