
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Tintenfischringe
-
Knoblauchzehen4
-
rote Chilischote, frisch entkernt1
-
Zitronenthymian abgezupft5 Zweige
-
Wasser1400 g
-
Zitronensaft10 g
-
Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)400 g
-
Kräuterbutter kalt, in Stücken50 g
Spaghetti aglio e olio und Fertigstellung
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ¼ TL
-
Spaghetti500 g
-
Öl30 g
-
Pfeffer aus der Mühle4 - 5 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
904 kcal /
3782 kJ
Białko
63 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
121 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
3059 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix Friend
88 Przepisów
Niemcy
Niemcy