Urządzenia i Akcesoria
Twarożek orzechowy z miodem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
100 - 120 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
300 g twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki
-
40 g miodu płynnego
-
60 g jogurtu naturalnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
280.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1225.5 kJ /
292.9 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚNIADANIE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Tosty francuskie z nutą pomarańczy i cynamonu (bez cukru)
1 godz.
Zapiekany biały ser z jabłkami
55 min
Siemianka
20 min
Wiosenny twarożek
5 min
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10 min
Owsianka ze świeżymi owocami
15 min
Owsianka jabłkowa z cynamonem i rodzynkami
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Serek na słodko
5 min
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min