Twarożek orzechowy z miodem

Twarożek orzechowy z miodem

4.5 170 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 100 - 120 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • 300 g twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki
  • 40 g miodu płynnego
  • 60 g jogurtu naturalnego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 280.9 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 1225.5 kJ / 292.9 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...