Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 400 g di piselli surgelati
- 800 g di calamari ad anelli
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 25 pomodori datterino interi
- 2 pizzichi di sale
- 2 - 3 foglie di menta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Cozze su crema di zucchine
40min
Burger di seppie
25 min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1sa 10 dk
Palamita in crema di finocchio
35 min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 godz.
Polpo in rosso
35 min