Polpette di pesce spada alla pizzaiola

Polpette di pesce spada alla pizzaiola

4.4 88 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • spicchi di aglio
    2
  • di Parmigiano reggiano
    30 g
  • di pesce spada a dadini (3 cm)
    300 g
  • uovo
    1
  • di pangrattato
    50 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • peperoncino di Caienna fresco
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pomodorini ciliegino
    500 g
  • di olive verdi denocciolate
    50 g
  • di origano secco
    1 pizzico
  • di acqua
    100 g
  • di vino bianco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 339 kcal / 1418 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 21.1 g
Węglowodany 16.1 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...