Tortini di broccoli e pancetta

4.7 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 pezzi

Składniki

  • burro q.b.
  • 100 g di carote pelate e a pezzi
  • 100 g di cipolle dorate a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di pancetta a cubetti
  • 12 cimette di broccolo (100-120 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna da cucina
  • 4 uova
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
  • 50 g di Emmental grattugiato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 198.2 kcal / 829.2 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 12.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 182.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...