Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g onions, quartered
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g spring greens, large stalks removed, sliced
- 260 g large white beans, tinned (drained weight)
- 10 g olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1hod.
Green Goodness Soup
10 min
Vegetable and Almond Soup
45min
Watercress and Oat Soup
35min
Garlic and White Bean Stew
50 min.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine Bhurta
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Spring Vegetable Soup
35min