Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens Soup with Beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (4 cm)500 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered150 g
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
spring greens large stalks removed, sliced200 g
-
large white beans, tinned (drained weight)260 g
-
olive oil10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
523 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Vegetable Soup
35 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Minestrone
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min