Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Spelt Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
spelt grains150 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
red peppers diced (approx. 5 mm)200 g
-
chicken breasts cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
almonds40 g
-
shallots halved40 g
-
fresh mixed herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only4 - 5 sprigs
-
20 g balsamic vinegarwine vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice (opcjonalnie)20 g
-
rocket leaves60 g
-
20 g whole mixed nuts, (e.g. walnuts, hazelnuts)pine nuts20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1224 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Pomegranate Smoothie Bowl
5 min