
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z kiełbasą chorizo i serem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
150 g sera typu Comté lub Manchego, pokrojonego na kawałki
-
80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
150 g kiełbasy chorizo pokrojonej na kawałki
-
680 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
300 g makaronu, suchego typu kolanka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
543.5 kcal /
2271.8 kJ
Białko
27.8 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE MAKARONY
10 Przepisów
Polska
Polska