Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Spicy sauce
-
tamari2 tbsp
-
Sriracha (see Tips)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)½ tsp
Cabbage rolls
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
pork mince broken into pieces500 g
-
egg1
-
tamari1 tbsp
-
water700 g
-
savoy cabbage leaves core removed, medium size leaf, separated8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1072.7 mg
Białko
29.2 g
Kalorie
1129.3 kJ /
268.9 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Not quite nasi goreng
45 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 godz. 10 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Thai chicken wraps
40 min
Turmeric fish
30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min