
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de parmesan coupé en dés
- 50 g de farine
- 50 g de beurre demi-sel coupé en dés
- 100 g de flocons d'avoine
- 400 g de blancs de poireau (2 gros blancs environ), coupés en rondelles
- 100 g d'oignon (1 petit oignon), coupé en six
- 20 g de beurre doux coupé en dés
- 200 g de filet de poulet coupé en dés (voir "Variante(s)")
- 4 branches de thym citron les feuilles seulement
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 487 kcal / 2031 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 32 g