Crémeux de petit pois et crumble de parmesan

Crémeux de petit pois et crumble de parmesan

4.2 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions

Składniki

  • 125 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 œuf
  • 150 g de farine de blé complet
  • 75 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 125 g de lardons fumés
  • 500 g d'eau
  • 500 g de petits pois frais
  • 100 g de lait
  • 150 g de mascarpone très froid
  • 5 brins de ciboulette fraîche ciselés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355.5 kcal / 1478.7 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...