Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises

Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises

4.5 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de noix décortiquées
  • 150 g de fromage de chèvre frais type Petit Billy, très froid
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de cerises dénoyautées
  • 1 tranche de saumon fumé coupée en lanières
  • pousses d'herbes aromatiques fraîches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 195 kcal / 809.3 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 15.7 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...