Faux-filet mariné et salade thaïe

Faux-filet mariné et salade thaïe

3.7 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 15 g de gingembre frais
  • 60 g de sauce de soja
  • 350 g de viande de bœuf type faux-filet
  • 20 g d'huile de sésame
  • 60 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 200 g de chou chinois grossièrement émincé
  • 200 g de carottes coupées en tronçons de 2 cm
  • 1400 g d'eau
  • 150 g de laitue iceberg coupée en chiffonade
  • 100 g de germes de soja frais lavés
  • 20 g de noisettes décortiquées et concassées
  • 6 - 8 feuilles de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 526 kcal / 2202.5 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 2397.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...