Urządzenia i Akcesoria
Sunflower and nori filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)100 g
-
raw almonds50 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Sandwich filling
-
celery stalk cut into pieces1
-
nori sheet cut into pieces1
-
pickled capers1 tbsp
-
dill pickled cucumbers60 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.3 g
Kalorie
1530.4 kJ /
364.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.