Urządzenia i Akcesoria
Pear and burghul salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fine burghul (see Tips)200 g
-
sultanas80 g
-
boiling water250 g
-
red wine vinegar200 g
-
caster sugar1 tsp
-
pears (approx. 150 g - see Tips)2
-
black peppercorns5
-
dried bay leaf1
-
mustard seeds1 tsp
-
star anise1
-
salt to season
-
grapeseed oil30 g
-
French mustard½ tsp
-
ground black pepper to season
-
radicchio leaves separated100 g
-
pecans roasted and roughly chopped (see Tips)100 g
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1857.9 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
3521.3 kJ /
838.4 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
89.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min