Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion, cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers, drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon, thinly sliced
- 20 g salted butter, cut into pieces
- ground black pepper, to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2443.9 kJ / 584.1 kcal
- Białko
- 38.4 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 2014 mg
Alternatywne przepisy
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Easy lamb hotpot
2h
Ossobuco with orange and fennel salad
2u. 45min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min