Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de zumo de tomate frío
- 5 gotas de salsa inglesa (p.ej. Perrins®)
- 5 - 10 gotas de tabasco
- 30 g de zumo de limón
- 50 g de vodka
- 330 g de cubitos de hielo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 8 tallos de apio pequeños para acompañar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 107 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.51 g
- Węglowodany
- 1.95 g
- Tłuszcz
- 0.06 g
- Błonnik
- 0.31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cava (Gazpacho de manzana)
9h 10min
Dry martini con ostras
5min
Cóctel Black Velvet
6h 10min
Sorbete de melocotón en zurracapote
1 Std. 45 Min
Cóctel de cítricos y mosto
10min
Julepe de melocotón
2hod. 10min
Sangría sin alcohol
5min
Cóctel de melón y naranja
5min
Aperitivo de sandía
5min
Caipiriña de mango
5min
Zumo de tomate preparado
10min
Sorbete de melón
5min