
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia aux pommes de terre et romarin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
30 - 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
300 g d'eau
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
1 c. à café de sucre
-
40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
-
500 g de farine manitoba
-
10 g de sel (à adapter)
-
250 g de pommes de terre pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
-
1 - 2 brins de romarin, frais lavé et séché
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
650 kcal /
2719 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
107 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizzas et focaccias
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria