Focaccia aux pommes de terre et romarin
TM5 TM6

Focaccia aux pommes de terre et romarin

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 30 - 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à café de sucre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 500 g de farine manitoba
  • 10 g de sel (à adapter)
  • 250 g de pommes de terre, pelées et coupées en tranches fines (1-2 mm)
  • 1 - 2 brins de romarin, frais, lavé et séché

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2719 kJ / 650 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
107 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy