Velouté de tomates au séré

Velouté de tomates au séré

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de tomates coupées en deux
  • 300 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 250 g de séré maigre
  • 2 c. à soupe d' huile de lin
    2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 brins de basilic frais effeuillé, ciselé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 180 kcal / 754 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...