Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en deux
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 250 g de séré maigre
-
2
c. à soupe d' huile de lin
lub 2 c. à soupe d'huile d'olive - 4 brins de basilic frais, effeuillé, ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté orange-courge
35min
Velouté de poivrons
20min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10 min
Mousse à la truite
5 min
Velouté de tomates et de courges
25min
Crème de pois
40min
Soupe céleri-pomme
30min