Urządzenia i Akcesoria
Pain aux tomates et basilic
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
75 g de tomates séchées
-
440 g d'eau
-
1 ½ sachet de levure sèche
-
750 g farine
-
1 c. à café de sel
-
1 ½ c. à soupe de basilic séché
-
de beurre pour la plaque à pâtisserie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
42 g
Kalorie
5884 kJ /
1405 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
14.6 g
Węglowodany
283 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Mousse au thon
5 min
Caramels à la crème
2 godz.
Toasts à l'ail
15 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Tranche de caramel salé
2 godz. 40 min
Tartare de légumes
25 min
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Mousse au thon
10 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Pain paysan
3 godz.