Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de tomates, séchées
- 440 g d'eau
- 1 ½ sachet de levure sèche
- 750 g farine
- 1 c. à café de sel
- 1 ½ c. à soupe de basilic séché
- du beurre pour la plaque à pâtisserie
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 5884 kJ / 1405 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 283 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 14.6 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 Std.
Pain paysan
3 Std.
Pain müesli
2 Std.
Sauce automnale
10 dk
Pesto de basilic
10 dk
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Sirop de thé froid
25 min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Pain sandwich
3 Std.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min