Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, feuilles lavées et essorées (romarin, thym, origan, etc.)
- 70 g de saindoux
- 180 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine manitoba
- 1 c. à café bombée de sel, selon les goûts
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de fontina, en dés (3-4 cm)
- 15 - 20 tomates-cerises, coupées en deux
- huile d'olive extra vierge, un filet
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Pâte de base pour pain
24h 30min
Focaccia croustillante
2j 10 menit
Madeleines au chocolat
30min
Sablés au chocolat
1hod. 30min
Houmous
5min
Chaussons à la viande
3h
Moelleux au chocolat
1h 15min
Forêt noire
2j 30 menit
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Cake imbibé au citron
1hod. 30min