Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre, et un peu pour le moule
- 75 g de farine, et un peu pour le moule
- 6 cerises fraîches, dénoyautées
- 40 g de liqueur d'amande (type Amaretto)
- 145 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de sucre
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2166 kJ / 519 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Éclairs au chocolat
1 Std. 15 Min
Glace à la vanille
12h
Sauce béchamel
15 Min
Smoothie à la mangue
5 Min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4 Std. 45 Min
Brownies
45min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Muffins au chocolat
45min
Moelleux au chocolat
1 Std. 30 Min