Croustillant au chocolat et aux framboises

Croustillant au chocolat et aux framboises

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
6 portions

Składniki

Glaçage noir (à faire la veille)
  • de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4 feuilles
  • d'eau
    175 g
  • de sucre
    220 g
  • de crème
    125 g
  • de cacao en poudre non sucré
    75 g
Pailleté feuilletine
  • de chocolat noir en morceaux
    250 g
  • de beurre
    70 g
  • de gaufrettes, type Gavottes® en morceaux
    175 g
Gelée et mousse de framboise
  • de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    4 feuilles
  • de framboises fraîches ou surgelées et décongelées
    600 g
  • d'agar-agar (4 g)
    ½ sachet
  • de sucre
    80 g
  • de crème très froide
    260 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 960 kcal / 4007 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 101 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...