Urządzenia i Akcesoria
Biscuits fourrés type Oréo®
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Le biscuit
-
50 g de sucre
-
70 g de cacao en poudre
-
180 g de farine
-
125 g de beurre
-
1 œuf
La garniture
-
90 g de beurre
-
80 g de sucre glace
-
1 pincée de gousse de vanille en poudre
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
639 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookies
50 min
Sirop de thé froid
25 min
Barres au sésame
30 min
Croissants viennois
1 godz. 30 min
Bûche de Noël
2 godz. 45 min
Pizza aux légumes
2 godz. 5 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Madeleines au chocolat
30 min
Müesli croustillant
2 godz.
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Sablés viennois au chocolat
50 min