Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 50 g de sucre
- 70 g de cacao en poudre
- 180 g de farine
- 125 g de beurre
- 1 œuf
La garniture
- 90 g de beurre
- 80 g de sucre glace
- 1 pincée de gousse de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Sirop de thé froid
25 min
Mille-feuilles
2h 25min
Croissants viennois
1 Std. 30 Min
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Glace au caramel
9h
Caramels à la crème
2 Std.
Croissants au chocolat
Brak ocen
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Gâteau de Linz
1 Std.