Biscuits fourrés type Oréo®
TM5 TM6

Biscuits fourrés type Oréo®

4.4 (5 ocen)

Składniki

Le biscuit

  • 50 g de sucre
  • 70 g de cacao en poudre
  • 180 g de farine
  • 125 g de beurre
  • 1 œuf

La garniture

  • 90 g de beurre
  • 80 g de sucre glace
  • 1 pincée de gousse de vanille en poudre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
639 kJ / 153 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy