Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de jus d'abricot
- 100 g de sucre
- 50 g de liqueur d'amande (ex. Amaretto)
- 300 g de rhum blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 3590 kJ / 857 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cassolette de crevettes et vermicelles
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, saumon en croûte avec légumes au four et trifle de pain d'épices
2h 15min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en jaune
55min
Ketchup
45min
Ayran à la menthe
5 Min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
French dressing raffiné
15 min
Dessert glacé estival
4h 50min
Sauce bolognaise
3h 15min