Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Wild Salmon Fishcakes
30 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Calamares a la Americana
50 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min