Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Quinoa and Sweet Potato Rolls
1 godz. 30 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Pasta alla Norma
50 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min