Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel Risotto
35 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Mint Courgettes
30 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Middle Eastern Aubergine Pies
2 godz.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Buckwheat Crêpes
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.