Urządzenia i Akcesoria
Blitva
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 450 g), peeled, cut in pieces (2-3 cm)3
-
water500 g
-
Swiss chard leaves, stems removed, sliced (5 cm)100 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.8 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon Dill Muffins
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 godz. 30 min
Polenta Cake
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Quinoa Broth
35 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min