Riso integrale al pesto di rucola

Riso integrale al pesto di rucola

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 50 g di rucola lavata
  • 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di pomodori secchi
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di riso integrale
  • 30 g di uvetta passa ammollata in acqua tiepida e strizzata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 674.1 kcal / 2820.4 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 36.5 g
Węglowodany 74.2 g
Błonnik 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...