Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 13.76 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 2.28 g
- Błonnik
- 0.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min
Burger di salmone e spinaci
35 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1 Std.
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min