
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
arancia la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)1
-
limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)1
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)600 g
-
di acqua500 g
-
di patate pelate e a fette (0.5 cm)350 g
-
di cavolo romano, le cimette500 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaini rasi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
283 kcal /
1184 kJ
Białko
38.2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di agrumi
5 Przepisów
Włochy
Włochy