
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
1 arancia la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
-
1 limone la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
-
500 g di acqua
-
350 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
-
500 g di cavolo romano, le cimette
-
1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
283 kcal /
1184 kJ
Białko
38.2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di agrumi
5 Przepisów
Włochy
Włochy