Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi de pommes de terre
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
50 g de parmesan en gros morceaux (3 cm)
-
800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en rondelles
-
1000 g d'eau
-
50 g de farine
-
250 - 300 g de farine
-
1 œuf (env. 60 g)
-
1 ½ - 2 c. à café de sel au goût
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Glace au jogourt et à la mangue
Keine Bewertungen
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Sauce au poivre vert
20 Min
Barres au sésame
30 Min
Polenta
1 Std.
Steak tartare
30 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pain paysan
3 Std.
Macaronis du chalet
45 Min