Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi de pommes de terre
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
50 g de parmesan en gros morceaux (3 cm)
-
800 g de pommes de terre à chair farineuse pelées, en rondelles
-
1000 g d'eau
-
50 g de farine
-
250 - 300 g de farine
-
1 œuf (env. 60 g)
-
1 ½ - 2 c. à café de sel au goût
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Sauce curry
10 min
Gnocchi de pommes de terre
1 godz. 15 min
Panure
5 min
Pâte brisée
2 godz. 5 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Mousse au thon
10 min
Spätzlis au fromage
1 godz. 10 min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min