Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de rhum ambré
- 80 g de raisins secs blonds
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 1 œuf
- 150 g de farine avec levure incorporée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Cookies à l'orange confite
35 Min
Cake à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Biscuits aux amandes
55min
Biscuits au citron
50 Min
Biscuits aux amandes
35 Min
Biscuits coco
55min
Macaron de Saint-Emilion
1 Std.
Biscuits croustillants aux noisettes
30 Min
Le pain bénit
2 Std. 30 Min
Pastis landais
2 Std. 30 Min
Madeleines à l'orange
1 Std.
Palets solognots
1 Std.