Filets de merlan en papillote de poireau

Filets de merlan en papillote de poireau

4.6 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de poireau
  • 30 g de beurre doux
  • 2 c. à café de fond de poisson
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour les filets de merlan
  • 400 g d'eau
  • 800 g de pommes de terre nouvelles coupées en cubes
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour les filets de merlan
  • 4 filets de merlan (120-150 g chacun env.)
  • 130 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 - 4 brins de cerfeuil frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33.5 g
Kalorie 1446 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...