Urządzenia i Akcesoria
Broyé du Poitou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
2 œufs
-
1 pincée de sel
-
250 g de beurre coupé en morceaux
-
500 g de farine de blé
-
1 jaune d'œuf pour la dorure
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
13.8 g
Kalorie
3384 kJ /
807.3 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
99.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fenetra de Toulouse
1 godz. 30 min
Galette au beurre
1 godz.
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 min
Gâche vendéenne
3 godz. 20 min
Broyé du poitou
2 godz.
Croustade aux pommes
50 min
Flan pâtissier
4 godz. 25 min
Tourteau fromager
50 min
Œufs au lait
50 min
Riz au lait
1 godz.
Financiers
30 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min