Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de vanille Bourbon en poudre
- Wartości odżywcze
- na 20 morceaux
- Kalorie
- 7344 kJ / 1757 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 117 g
- Tłuszcz
- 133 g
- Błonnik
- 28 g
Alternatywne przepisy
Sablés nantais
2h 40min
Rochers coco-chocolat
20min
Rochers coco
30 Min
Biscuits aux amandes
35min
Tuiles aux amandes
25 Min
Tuiles aux amandes
25 Min
Palets bretons
2 Std.
Macaron de Saint-Emilion
1 Std.
Financiers
30 Min
Biscuits au citron
50 Min
Langues de chat à la vanille
15 Min
Sablés bretons
50 Min