Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de vanille Bourbon en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 367.2 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Rochers coco-chocolat
20min
Rochers coco
30 min
Biscuits aux amandes
35min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1h 30min
Comme un biscuit BN®
1h 30min
Barres choco-coco
1 godz.
Macaron de Saint-Emilion
1 godz.
Langues de chat à la vanille
15min
Sablés nantais
2h 40min
Financiers
30 min
Palets bretons
2 godz.
Sablés bretons
50min