
Urządzenia i Akcesoria
Tomates provençales
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
2 gousses d'ail
-
½ bouquet de persil frais, équeuté
-
70 g de chapelure
-
5 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
6 tomates
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
224.5 kcal /
934.7 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja