
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
lub 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Białko
- 24 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g