Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 1 courge spaghetti
- 150 g de lardons fumés
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 200 g de crème fraîche
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée noix de muscade fraîchement râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1158.8 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 441.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1hod. 10min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Risotto au chou-fleur
45 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35 phút
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Epinards à la crème
25 phút
Pâtisson farci
1h 20 min