Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 1 courge spaghetti
- 150 g de lardons fumés
- 60 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 200 g de crème fraîche
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée noix de muscade fraîchement râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1158.8 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 441.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Pâtisson farci
1h 20min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Fondue de poireaux
25min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1h
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Patidous farcis
13 Std.
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1h 35min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min