Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea

Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea

4.8 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 1 cebolleta recta (en rodajas diagonales de 2 mm)
  • 8 tallos de cebollino picados
  • 1 cucharada de pasta de soja fermentada coreana (doenjang)
  • 1 - 4 cucharaditas de pasta de chile coreana (gochujang) al gusto de picante
  • ½ cucharadita de azúcar
  • 2 - 3 cucharadas de aceite de sésamo tostado
  • 200 g de agua
  • 400 g de pak choi en trozos de 4 cm
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 108 kcal / 453 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...