Pan etíope (Injera)
TM6 TM5 TM31

Pan etíope (Injera)

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 300 g de harina de teff
  • 800 g de agua mineral (ver sugerencia)
  • 1 pellizco de levadura de panadería deshidratada
  • 2 pellizcos de sal

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
480.1 kJ / 114.8 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
22.9 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
2.5 g
Sód
40.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy