
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de chou-fleur au curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
800 g de chou-fleur détaillé en bouquets
-
400 g d'eau
-
300 g de lait
-
1 cube de bouillon de légumes
-
50 g de crème fraîche
-
1 c. à café de curry en poudre
-
2 pincées de sel
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
71.4 kcal /
298.8 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
90.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja