
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc de poireau coupé en tronçons (150-200 g)
- 300 g de chair de courge butternut coupée en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de curry en poudre
- 30 g d'amandes en poudre
- 500 g de bouillon de bœuf reconstitué ou de bouillon reconstitué
- 30 g d'amandes effilées pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- brins de persil frais pour la finition (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 199 kcal / 823 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Błonnik
- 5 g